bereiken

Workshop: Meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag

Je kind is gevoelig, temperamentvol en snel boos. En de boosheid is heftig en langdurig. Ook is je kind fel en weet hoe hij jou echt raakt. Je zoekt naar synergie maar je kind en jij komen steeds verder lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Zo machteloos en verloren je je kan voelen als er afstand is tussen jou en je kind. De relatie door je handen lijkt weg te glippen terwijl je wel je ouderlijke verantwoordelijkheid wilt nemen, want nee, niet alles mag. 

Hoe kan je je grens stellen zonder dat je kind explodeert? Hoe leer je je kind met zijn emoties om te gaan, zodat hij zichzelf niet verliest en hoe kunnen jullie weer voor elkaar open staan om er voor elkaar te zijn?

 

 

Juist als een kind onze liefde het minst lijkt te verdienen, heeft het die liefde het meest nodig.

 

– Aletha Solter –

 

 

In de workshop ‘Meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag’ ervaar je met welke dagelijks herkenbare taal je je kind prikkelt meer negatief gedrag te laten zien. En geef ik je handvaten hoe je jouw kind liefdevol kan helpen, waardoor je kind zich gehoord en gezien voelt door jou en zijn gedrag aanpast voor jou. Het is een interactieve workshop waarbij je zeker 5 inzichten krijgt waarmee je aan de slag kan.

Online workshop
‘Meer grip op je gevoelige kind met pittig gedrag’

Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Bedrag: 25,00 euro