Home » Online training

Slider

 

Sta sterk in het ouderschap!

De online training is gebaseerd op een ouderschapsmodel die je dagelijks kan raadplegen. Het ouderschapsmodel lost niet elk individueel probleem direct op maar geeft je inzicht in wat er verandert met de komst van je kind en maakt je bewust hoe jouw houding van invloed is op het gedrag van je kind. Hierdoor kan je sturing geven aan het ouderschap, want het ouderschap is een vaardigheid die je kan leren.

Het ouderschapsmodel is een puzzel waarmee je bouwt aan een saamhorig gezin. Elk puzzelstuk bevat waardevolle informatie. Doordat de informatie gebundeld is onder een puzzelstuk kan je het plaatsen en toepassen. Echter één puzzelstuk geeft je slechts een deel van de oplossing. Wanneer alle zes de puzzelstukken aangesloten zijn, ontstaat er een werkend systeem en kan je de verbanden leggen tussen de puzzelstukken. Pas wanneer een puzzel af is, zie je het totaal plaatje. Dit geldt ook voor het ouderschapsmodel. Je zal jezelf altijd spiegelen aan meerdere puzzelstukken om tot een oplossing te komen. Met het ouderschapsmodel heb je een praktische tool in handen die je dagelijks kan raadplegen en ik ben er zeker van dat het antwoord er altijd in te vinden is, ondanks dat elke ouder, elk kind en elke situatie anders is.  

Met de online training ontdek je,

hoe jij zelfverzekerd overkomt
hoe jij jezelf niet verliest
hoe jij je kind leert luisteren
hoe jij respect krijgt wat je als ouder verdient
hoe jij doorziet wat ongewenst gedrag vertelt
hoe jij herkent waarom jij je kind niet bereikt en begrijpt

Zo ziet de online training eruit

 1. Video learning
  Gedurende 6 weken ontvang je iedere week een video. Per video geef ik stap-voor-stap inzicht in het ouderschapsmodel ondersteund met quotes, filmpjes en gedichten.
 2. Handout & samenvatting
  Je ontvangt per module de bijbehorende samenvatting waarin is beschreven wat er in die module is besproken. Tevens ontvang je de uitgebreide presentatie.
 3. Tips
  Met de tips krijg je inzicht en praktische handvaten hoe je komt tot een saamhorig gezin. Wanneer je de tips en samenvattingen uitprint heb je een mooi naslag werk om te raadplegen.
 4. Telefonische groepscoaching
  Er zijn 3 telefonische groepscoaching gesprekken waar je al je vragen rondom de inhoud van de training of uit de praktijk kan stellen. 
 5. Opname groepscoaching
  Van elke telefonische groepscoaching wordt een audio opname gemaakt, die je wordt toegestuurd. Zodat je die kunt terugluisteren. Ook als je zelf niet kon deelnemen, kan je met de audio de vragen van anderen terug horen waar je ook weer van kan leren. Want we staan echt niet alleen met onze onzekerheden en vragen.
 6. Sta sterk in het ouderschap Community
  Hierin kan je al je vragen stellen rondom het ouderschap en krijg je direct antwoord op je vraag vanuit de Community.

Kosten € 150,-