First aid for happiness at home
First aid for happiness at home

First aid for happiness at home

Ik weet dat het ouderschap soms een struggel kan zijn en ik gun alle ouders inzichten en vaardigheden voor meer rust en vertrouwen, omdat je weet welke aanpak werkt.

Om ouders direct met hun vraag te helpen, bied ik ouders ‘eerste hulp’ hoe bewust beheerst te reageren op het gedrag van je kind. Want onbewust maken we dagelijks gebruik van taal waarmee je uit contact raakt. Ik ervaar dagelijks wanneer je je kind minder (over)prikkelt met taal die je kind raakt en je je kind helpt met zijn eigen onvermogend gedrag waarin hij zichzelf verliest, geluk in huis terugkomt.

In een online gesprek van maximaal een half uur staat jouw vraag centraal en geef ik je praktische handvaten hoe je anders had kunnen reageren in die situatie, om in harmonie te blijven met elkaar.
Wanneer je je inschrijft beschrijf je jouw vraag en geef je een voorbeeld, zodat het online gesprek kort en effectief kan zijn.

Voor de duidelijkheid: Ik ben geen pedagoog of psycholoog die werkelijk problemen oplost. Ik kijk alleen met je mee hoe je anders had kunnen reageren op het gedrag van je kind.

Lijkt jou dat wat? Schrijf je in voor ‘First aid for happiness at home’!

Bedrag: 12,50 euro

Stap 1: Kies een datum en tijd


Stap 2: Inschrijven en betalen